140 manchester united drakt barn Elisha

263 atletico madrid drakt Opheli

Cagigao jobber nå tett med Arsenal -sjef Mikel Arteta, som han speidet før klubben signerte ham fra Everton for 10 millioner pund i 2011.

Mustafi har siden opplevd en fryktelig tid i Emirates og ser ut til å bli solgt i sommer med bare et år igjen av hans nåværende avtale.

Spanjolen sier at han beskrev Mustafi som en ‘midtbordsspiller’, men Wenger presset gjennom med signeringen av den tyske landskampen.

Cagigao, som har vært Gunners ‘sjefspeider i 23 år, avslørte også at han advarte Wenger om ikke å signere Shkodran Mustafi fra Werder Bremen.

manchester united drakt

Alex Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Andre Santos og Per Mertesacker ble alle hentet inn, men klarte ikke å fylle hullene til klubbens største navn.

Fabregas ‘avgang ble fulgt av salget av Robin van Persie til Manchester United mens Samir Nasri og Bacary Sagna dro til Manchester City i 2014.

Til tross for Cazorlas relative suksess i Arsenal, holdt Wenger en dyster rekord i overføringsmarkedet i denne perioden etter å ha mistet en rekke stjernespillere.

koszulka Inter Mediolan

Dessverre for Arsenal gikk Mata videre til Chelsea i 2011, mens Cazorla begynte i Malaga, før han til slutt flyttet til Emirates for 25 millioner pund 12 måneder senere.

I følge The Athletic oppfordret Cagigao Wenger til å sette et bud på Mata, mens han også identifiserte Santi Cazorla, da i Villarreal, som en annen potensiell signering.

manchester united drakt

Mata, som spilte sin fotball for Valencia på den tiden, var angivelig øverst på klubbens liste over overføringsmål etter å ha blitt flagget av tidligere sjefspeider Francis Cagigao.

Gunners sto igjen med et hull på midtbanen da Fabregas flyttet til Nou Camp og søkte kloden etter en kreativ gnist for å erstatte spanjolen.

Arsenal skal ha vært i nærheten av å signere Juan Mata som erstatter for Cesc Fabregas etter at midtbanespilleren begynte i Barcelona i 2011.

SommerSch Norge Drakt IssacJori LeonieAol maglia atletico madrid 2021 BernardLu

© 2021 Quảng Cáo Mai Hương. Thiết kế Website bởi Quang Cao Mai Huong.