294 psg drakt Forres

773 real madrid drakt Tangel

Reynolds har ennå ikke gjort sin USMNT -debut, men har regelmessig omtalt for USA på ungdomsnivå. Han ble utnevnt til den amerikanske U23-treningen tidligere i januar, men trakk seg av personlige årsaker.

Men Roma kom tilbake med et forbedret tilbud til spilleren, som også vakte oppmerksomhet fra den belgiske siden Club Brugge, og han vil bli med Paulo Fonsecas lag som sitter på tredjeplass i Serie A.

fotbollströjor

Reynolds ville ha vært den andre amerikaneren på Juves bøker – og ble med på et annet FCD -akademiprodukt Weston McKennie, selv lånt for sesongen fra Bundesliga -klubben Schalke 04. Bianconeri har muligheten til å gjøre McKennies avtale permanent til slutt av sesongen.

real madrid drakt

Kilder fortalte ESPN at Romas Serie A-rivaler Juventus var sikre på å lande Reynolds tidligere i overgangsvinduet og planla å låne ham til en annen Serie A-side i seks måneder da de allerede hadde signert sine to tillatte ikke-EU-spillere denne perioden.

manchester united drakt

Reynolds, 19, er den siste amerikanske spilleren som signerte for en europeisk klubb etter at Roma slo konkurransen fra klubber over hele kontinentet for å signere ham.

Trekket er opprinnelig en låneavtale, men inkluderer en forpliktelse til å gjøre avtalen permanent om sommeren for 6,75 millioner euro med 5 millioner euro i potensielle tillegg ifølge ESPN-kilder.

AS Roma har inngått en avtale om å signere USAs ungdomslandslag Bryan Reynolds fra Major League Soccer -siden FC Dallas, ble klubben bekreftet mandag.

DanutaVan fodboldtrøje med navn EugenioBi DelilaEwa Bayern Munchen Drakt JackiAlfo

Ý kiến bạn đọc (0)

© 2021 Quảng Cáo Mai Hương. Thiết kế Website bởi Quang Cao Mai Huong.