513 arsenal tröja Yanira

729 atletico madrid tröjas Raleig

Guardiola, som firade sin 49 -årsdag på lördagen, stängde av frågor om John Stones framtid och erkände att han inte kan tänka sig att hantera han fortfarande på 72 som sitt motsatta nummer Roy Hodgson.

Premier League -mästarna har gjort 15 mål i sina fyra första matcher 2020. Spelarna fick två lediga dagar tidigare i veckan, med vissa valde korta pauser utomlands.

atletico madrid tröja

City möter lördagens sammandrabbning med Crystal Palace som letar efter en tionde seger på 11 matcher sedan derbynederlaget mot Manchester United förra månaden.

En annan Instagram -stjärna, Marta Tejada, hade också lagt upp videor av hennes poppande champagneflaskor.

En av modellerna var Amira Paula, som publicerade på Instagram under sin vistelse. Inte en för att resa ensam, modellen checkade in med en vän innan den hämtades av en förare som tog dem till flygplatsen.

magliette calcio a poco prezzo

Många av modellerna tog till Instagram för att dokumentera deras Cheshire -flykt med videor i spaet och andra foton som visade dem slappna av, klädda i glamorösa kläder.

Lagbindningssessionen organiserades av fixare nära klubben och Guardiola uppmuntrar sina spelare att spendera tid tillsammans borta från träningen.

Stadschefen avslöjade att han inte hade några problem med ‘Bunga-Bunga’ -festen efter resan till Villa Park när 22 kvinnor flög in på £ 150 per natt Mere Golf Resort i Knutsford.

arsenal tröjor

Pep Guardiola avslöjade idag att han gav sin Manchester City -grupp tillstånd att festa med italienska Instagram -modeller efter förra helgens vinst i Aston Villa.

BlondellO barcelona tröja ReaganBlo ArnetteFi Maglia Italia Kristophe

Ý kiến bạn đọc (0)

© 2021 Quảng Cáo Mai Hương. Thiết kế Website bởi Quang Cao Mai Huong.