560 liverpool tröja barn Rochel

272 psg tröja Christ

Atletico är vinstlösa i sina fem senaste matcher i alla tävlingar och ligger sjätte i LaLiga, 13 poäng efter ledarna Madrid.

Trippier har gjort 22 framträdanden i alla tävlingar sedan han flyttade till Wanda Metropolitano i juli förra året för en rapporterad avgift på 22 miljoner euro.

real madrid tröja billigt

Det betyder att den tidigare Tottenham -mannen sannolikt kommer att missa Liverpools besök den 18 februari, liksom ligamatcher mot Granada, Valencia, Villarreal och Espanyol.

köpa fotbollströjor

Trippier kommer nu att påbörja en återhämtningsprocess men kommer sannolikt inte att vara fullt lämplig i ytterligare en månad, enligt rapporter i Spanien.

köpa fotbollströjor

Eftersom obehaget inte avtog bestämde sig Atleti för att skicka 29-åringen för en operation, som klubben säger var lyckad.

Den engelske landskampen har inte spelat sedan straff-nederlaget mot Real Madrid i finalen i Supercopa de Espana den 12 januari på grund av ett besvärligt ljumskproblem.

Kieran Trippier är tveksam till den första etappen i Champions League-åttondelsfinalen med Liverpool efter att Atletico Madrid-backen opererades.

Sports

KathrynGu billig fodboldtøj XDMHalley DorethaMa Maglie da calcio JettMacgh

Ý kiến bạn đọc (0)

© 2021 Quảng Cáo Mai Hương. Thiết kế Website bởi Quang Cao Mai Huong.