700 atletico madrid tröja KeithM

392 fotbollströjor IFKMag

Under Andre Villas-Boas slutade Marseille tvåa i Ligue 1 och kommer att spela i Champions League igen 2020-21.

Den tidigare West Ham -spelaren hade fortfarande två år kvar av sitt tidigare kontrakt men har accepterat en lönesänkning och hjälpt Marseille när de hanterar de ekonomiska konsekvenserna av en begränsad kampanj på grund av coronaviruspandemin.

En comeback till Stade Velodrome skulle få Lemina att knyta an till Dimitri Payet, som har tecknat ett nytt avtal som löper till slutet av säsongen 2023-24.

sverige tröja barn

Mittfältaren är för närvarande i Galatasaray utlånad från Southampton, med sitt kontrakt i Premier League -klubben som löper fram till 2022.

Oavsett vad som händer utanför planen skulle Lemina vara intresserad av att flytta till Ligue 1 -laget som han tidigare gick med i 2013 och spela 42 matcher under tre säsonger innan han gick till Juventus.

personalizzare maglie calcio

Mourad Boudjellal, tidigare ägare till Toulon rugbyklubb, avslöjade på fredagen att han har blivit ombedd att leda ett projekt som involverar investeringar i Mellanöstern för att köpa Marseille, som för närvarande ägs av den amerikanska affärsmannen Frank McCourt.

arsenal tröjor

Mario Lemina medger att det skulle vara frestande att återvända till Marseille – en klubb som ligger honom varmt om hjärtat – oavsett om ett eventuellt övertagande är klart.

TeraWagst Liverpool Fotballdrakter EPMDevin OFAOnaoqa manchester united drakt barn SangLedes

Ý kiến bạn đọc (0)

© 2021 Quảng Cáo Mai Hương. Thiết kế Website bởi Quang Cao Mai Huong.