713 fotbollströjor sverige KathyI

632 barcelona tröja Finley

Calhanoglu har visat en mångsidighet att spela över ett antal positioner över frontlinjen medan Marega också har anpassat sitt spel de senaste åren.

Varken framåt skulle ha stora löner, men de erbjuder bra erfarenhet av att spela på högsta nivå.

Och Moussa Marega lockar stor uppmärksamhet från Premier League -klubbarna när hans kontrakt i Porto också löper ut i slutet av säsongen.

Hakan Calhanoglu har imponerat för AC Milan den här säsongen men har ännu inte kommit överens om villkor för ett nytt avtal på San Siro.

Och han kan mycket väl ha en chans att teckna den tyska landskampen i sommar med Bayern München är till synes tveksamma till att erbjuda honom en ny affär.

maglia inter 2021

Jerome Boateng har länge beundrats av Mourinho med den portugisiska tränaren kopplad till försvararen under hans tid som chef för Chelsea och Manchester United.

arsenal tröja

En mittback sägs ha högsta prioritet för Mourinho i sommar där Eric Dier och Davinson Sanchez inte lyckas ta en vanlig plats i försvaret.

Om Bale ändå återvänder till Real kan det frigöra utrymme för att spendera pengar någon annanstans under en sommar där ett antal elitfotbollsspelare kommer att bli gratisagenter.

Medan han behåller Bale ytterligare en säsong kan det mycket väl se att Tottenham får ut det bästa av 31-åringen, men hans höga löner är ett problem för Spurs på transfermarknaden.

Hans kommentarer kommer sannolikt att frustrera Mourinho och Levy, eftersom den senare spelade en nyckelroll för att få Bale tillbaka till klubben förra sommaren i ett avtal som inkluderade en möjlighet att förlänga lånet med ytterligare en säsong.

Bale har dock nu bekräftat att han alltid hade planerat att återvända till Spanien efter en säsong tillbaka i Tottenham.

Och den walisiska kantens agent, Jonathan Barnett, erkände förra året att Bale mycket väl kunde förlänga sin låneperiod i Tottenham med en säsong till.

juventus tröja

Bale anslöt sig till Tottenham efter att ha fallit i onåd under Zinedine Zidane i Real med förslaget då att han inte har någon ytterligare framtid på Bernabeu med sitt kontrakt som löper ut 2022.

Men Wales-landskampen var i toppform i segrar över Burnley och Crystal Palace under de senaste veckorna medan han också gjorde mål i båda benen i Tottenhams Europa League-åttondelsmatch med Wolfsberger.

Mourinho har varit försiktig med att använda Bale för mycket med oro över hans fitnessnivåer.

MarcGoetz Maglia Dortmund BiancaHai AlisiaKea Magliette Barcelona BradleyPr

© 2021 Quảng Cáo Mai Hương. Thiết kế Website bởi Quang Cao Mai Huong.