848 tottenham matchtröja Teodor

645 arsenal tröja Callum

Alla tankar på en comeback drogs dock bort av Arsenal, med Wilshere på och kontrollerade mittfältet under den återstående kvarten av spelet.

Ett välarbetat drag mellan Sascha Riether och Dimitar Berbatov såg bulgariens korsskott rinna in på Bent för ett enkelt tryck.

Innan målet kom Darren Bent in för sin Fulham -debut och det var engelske anfallaren som drog tillbaka ett mål för värdarna på 76 minuter.

En paus från Walcott skapade Santi Cazorla, vars tyska drog tillbaka förbi Stockdale.

Efter några hotfulla stunder igen från Taarabt tidigt i andra halvlek slog Podolski sin andra och Arsenals tredje på 67 minuter.

Men Lukas Podolski slog till fem minuter före paus med en raket efter smart vingspel från Theo Walcott, vilket gav gästerna en bekväm 2-0 halvtidsledning.

inter tröja

Den franske anfallaren reagerade först på en avböjd insats från Aaron Ramsey och tvingade bollen förbi David Stockdale i Cottagers -målet.

Med Craven Cottage drabbat av kraftigt regn gick båda lagen för varandra tidigt och det var Olivier Giroud som gav Gunners en ledning i 14: e minuten.

juventus matchtröja

Arsenals chef Arsene Wenger skapade en överraskning genom att starta Jack Wilshere på bänken tillsammans med tonåringen Gedion Zelalem.

Goedkope voetbalshirt

Arsenal producerade en effektiv prestation för att besegra Fulham med 3-1 på en regndränkt Craven Cottage idag.

Sports

JaydenMck Fußballtrikots günstig JerrellOp TPAKurtis billige fotballdrakter LuisgcJzy

Ý kiến bạn đọc (0)

© 2021 Quảng Cáo Mai Hương. Thiết kế Website bởi Quang Cao Mai Huong.