980 barcelona tröja Hayley

147 liverpool tröja QEFCry

Aston Villa tog också bort den skadade målvakten Tom Heaton och anfallaren Wesley från sin trupp, även om det är osannolikt att de skulle ha passat tillräckligt för att vara med före slutet av juli.

Han lämnades utanför den 25-maniga truppen som lämnades in efter januari-transferfönstret efter att ha drabbats av en säsongsavslutande hamstringskada, men har återhämtat sig efter de senaste vänskapsmatcherna.

Det betyder att spelare som Newcastles Paul Dummett ser ut att missa resten av kampanjen trots att de är helt i form.

maglie calcio a poco prezzo

Ändringar är dock inte tillåtna om inte särskild dispens ges av Premier League -styrelsen.

bayern munchen tröja

Vissa klubbar hade hoppats på att revidera de tillgängliga spelarna med tanke på att omständigheterna kring form och kondition kan ha förändrats sedan januari.

Samtidigt kommer Premier League-klubbar inte att få lämna in sina 25-manna trupp igen innan säsongen återupptas nästa vecka.

Klubbar kommer att uppmanas att främja budskapet bland oro för fans som samlas på grunderna, och kommer också att skicka ut videor och meddelanden från sina spelare och chefer som ber supportrar att bete sig ansvarsfullt.

Liganchefer säger att meddelandet ännu inte är helt avskrivet, men det är troligt att detta kommer att vara reklamfrasen som de enas om.

fotbollströjor sverige

Premier League kommer att marknadsföra sin egen slogan i regeringsstil som lyder ‘Stöd din klubb. Var säker. Följ hemma’ före onsdagens omstart.

Sports Illustrated

FSPEnriqu polen trikot SolCorbet CliftonKa billige fotballdrakter Jacelynsp

Ý kiến bạn đọc (0)

© 2021 Quảng Cáo Mai Hương. Thiết kế Website bởi Quang Cao Mai Huong.