985 atletico madrid drakt DianFs

469 juventus drakt Bryant

Han mener at troppen er klar til å gå opp til neste treningsnivå hvis Premier League -klubber stemmer for å gå inn i fase to av omstartsprogrammet denne uken.

Solskjær har vært imponert over kondisjonen til spillerne sine siden de kom tilbake til Carrington, og jobbet i mindre grupper for å oppfylle strenge helse- og sikkerhetskriterier i kjølvannet av koronaviruspandemien.

liverpool drakter

Begge mennene har imidlertid vært tilbake på trening med resten av United -troppen i en uke, og Solskjær tror de vil være i form til å spille når Premier League -sesongen gjenopptas om noen uker.

real madrid drakt barn

Rashford spilte sist 15. januar da han haltet ut av en FA Cup -kamp mot Wolves på Old Trafford, og den engelske spissen ble senere diagnostisert med et dobbelt brudd i ryggen.

maglie calcio a poco prezzo

Pogba har bare gjort åtte opptredener hele sesongen på grunn av en fotskade som krevde kirurgi, og den franske midtbanespilleren har vært ute av spill siden Boxing Day.

Ole Gunnar Solskjær har avslørt at Paul Pogba og Marcus Rashford begge skal være klare til å komme tilbake når Manchester United starter sesongen på nytt neste måned.

International Football News, Scores & Videos

FideliaSh Inter Milan Tröja EllisIson Soilauvjd billige fotballdrakter LesleeGar

Ý kiến bạn đọc (0)

© 2021 Quảng Cáo Mai Hương. Thiết kế Website bởi Quang Cao Mai Huong.